BAĞIŞ

1. Nakdi Bağış:

Biz kullara ilk hitab olan:

‘YARATAN RABBİNİN ADIYLA OKU!’ emrine hizmet eden Vakfımızın;

Boğaziçi Kur’an Kursunda:

• 20 hafızlık öğrencimiz,

Boğaziçi Erkek Öğrenci Yurdunda:

• 65 Yüksek Öğrenim erkek öğrencimiz,

Salacak Kız Öğrenci Yurdunda:

• 90 Yüksek Öğrenim kız öğrencimiz barındırılmaktadır.

İlim için bir araya gelmiş bu öğrencilerimize Vakfımız; günde üç öğün yemek, barınma, ilmi destek hizmeti ve çeşitli sosyal aktivite hizmetleri vermektedir.

Bu kutsal hizmetin devamı, varlığını İslam’a hediye edenlerin, siz hamiyetperver dostlarımızın katkıları ile mümkün olabilmektedir.

Bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarına, siz hayırsever kullarını sebep kılan Rabbimize hamd olsun.

Rabbimizin selamı, ihsanı ve ikramı üzerinize olsun.

1. Ayni Bağış:

Vakfımızda barınan toplam 175 Öğrencilerimizin gıda ihtiyaçlarına desteğiniz çok önemlidir. Her türlü kuru gıda, kahvaltılık, et, sebze, meyve gibi bağışlarınızla hizmetimizi sürdürmemizde katkıda bulunmanızı dileriz.

1. Kurban Bağışı:

Vakfımız öğrencilerinin et ihtiyacını karşılama konusunda adak ve akika kurbanlarınız ayrıca kurban ibadetinizi yerine getirirken bağışta bulunacağınız kurbanlarınız bize büyük katkı sağlayacaktır.

1. İftar Bağışı:

Mübarek Ramazan ayı içerisinde, Vakfımızda barınan öğrencilerimize iftar bağışı yapabilir ve oruç ibadetiyle faziletlenen bu ayda vakfımız öğrencilerine iftar verebilirsiniz.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

BANKA            : TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI

ŞUBE               : ÜMRANİYE ÇARŞI ŞUBESİ – ŞUBE KODU : 56

HESAP İSMİ  : HACI AHMET ÜNAL VAKFI

HESAP NO      : 494010-1

İBAN NO         : TR44 0020 6000 5600 4940 1000 01

NOT: Bankamıza yapacağınız bağış gönderilerinizde isminizi ve cep telefonunuzu belirtmeniz önemle bilgilerinize arz olunur.