Bangladeş’te ki Sultan Yıldız Hayrat Projesi Tamamlandı.

Hacı Ahmet Ünal Vakfı olarak Bangladeş’te Arakanlı kardeşlerimiz için başlattığımız su kuyusu hayratı projelerinin 2.sinin yapımı bağışçımız Sultan Yıldız’ın destekleriyle tamamlanarak hizmete açılmıştır. Projede emeği geçen herkese teşekkür eder hayırseverlerimizin hayirlarinin kabul olmasını rabbimizden niyaz ederiz.

Bangladeş’te ki hayrat projemiz tamamlandı.

Hacı Ahmet Ünal Vakfı olarak Bangladeş’te başlattığımız Mehmed Zahid Kotku rh.A su kuyusu hayratı yapımı tamamlanarak hizmete açılmıştır. Emeği geçen herkese ve su kuyusu yapımında proje ortağımız Deniz Feneri Derneğine teşekkür ederiz.

Suriye Ölmesin

“Suriye Ölmesin” sloganıyla başlattığımız ve geçtiğimiz ay Suriye’de Yardımları teslim ettiğimiz yardım kampanyamızın öncüsü olan Deniz Feneri Derneği tarafından idarecilerimiz ve yurtlarımız adına hazırlanmış olan teşekkür belgeleri düzenlenen programla takdim edildi. Kampanyamızda emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Yardımlarınız Ulaştı

Suriye’deki savaş 6 yılını doldururken, bu savaşın acısı sadece Suriye’de ve Suriye’nin komşuları olan ülkelerde değil, artık dünyanın her yerinde hissedilmektedir.. Savaşın kurbanları  yaşlı, genç, çocuk hasta ve hatta hamile insanların sıkıntılarını giderme konusunda muşahhas bir çalışma yapmıyorlar. Vakfımız ve Deniz Feneri yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyor.

Suriye Yardım

Suriyeli Kardeşlerimize gıda kolisi olarak başlattığımız kampanyamız çerçevesinde yardım tırımızı yükleyip bugün dualarla uğurladık.Yardım kampanyamızda emeği olan herkese teşekkür ederiz. Suriye ölmesin kampanyamız çerçevesinde gıda kolilerimiz öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Yardım Kermesimiz

Vakfımız olarak Suriye’deki Kardeşlerimiz için 23.12.2016 tarihinde Üsküdar Saat Kulesi meydanında kermes düzenledik.Rahmetli ve bereketli bir günde Kuran Kursu hafızlarımızın Kuran tilavetleri kermesimize ayrı bir güzellik kattı.Kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Suriye Ölüyor!!

SURİYE ÖLÜYOR! Hacı Ahmet Ünal Vakfı olarak Suriye’de zalimlerin zulmü altında inleyen kardeşlerimiz için yardım çalışması başlatmış bulunmaktayız. Açlığın, sefaletin ve zulmün kol gezdiği topraklardaki kardeşlerimizin 1 aylık gıda ihtiyacını karşılayabilecek olan gıda kolilerimize siz de destek olarak bir nebze olsun onların ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Kardeşlerimiz için; – 75 tl karşılığında bir gıda kolisi bağışlayabilir […]