Hakkımızda

Özel Boğaziçi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdumuz İstanbul’un Üsküdar ilçesinde nezih ve eşsiz boğaz manzarasıyla bilinen Küplüce mahallesinde yer almaktadır.

Marmara Üniversitesi(Haydarpaşa Kampusu – İlahiyat fakültesi – Göztepe kampüsü ) Üsküdar Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Şehir Üniversitesi, 29 Mayıs Üniversitesi, Beykoz LOJİSTLİK Y.O, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (Valide atik yerleşkesi),Metrobüs (Boğaziçi köprü durağı), Üsküdar merkez, İskele Kadıköy merkez ve Ümraniye Merkez mevkilerine tek vasıta ile kısa bir sürede ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Özel Boğaziçi Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdumuz 2005 yılından bu yana yüksek öğrenim yurdu olarak hizmet vermektedir. Yurdumuzun 71 öğrenci kapasitesi bulunmakta olup 5-6-7 ve 8 kişilik odaları mevcuttur. Bu kapasite ihtiyacını karşılayacak etüt sınıflarımız, öğrencilerimize günün üç öğünü sıcak yemek hizmeti sunulan boğaz manzaralı yemekhanemiz,şark odamız,geniş boğaz manzaralı teras katımız, televizyon salonumuz ve daha pekçok sosyal alanla hizmet vermektedir. Bunlarla birlikte yurdumuzda 24 saat sıcak su, İnternet (wifi), ücretsiz çamaşırhane ve ütü hizmetimiz bulunmaktadır.

Amacımız;

Özel Boğaziçi Yüksek Öğrenim Erkek öğrenci yurdumuzda barınan öğrenci kardeşlerimizin Milli ve manevi değerlere sahip, Ahlaki kurallar çerçevesi dahilinde rahat huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamak ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle eğitimlerine katkıda bulunmaktır.

Faaliyetlerimiz;

Eğitim seminerleri, Anma programları, Aylık yurt hizmet değerlendirme toplantıları, yurtiçi ve Yurtdışı Kültürel geziler, Sportif faaliyetler.

Haber ve Duyurular

Kur'ân Ziyafeti